Tour of Scandinavia Grønn Sykkelskole

Green Cycling Norway

Velkommen til Grønn sommersykkelskole i Sarpsborg og Halden som arrangeres i forbindelse med World Tour rittet Tour of Scandinavia.

Nedenfor finner du link til påmelding og all annen informasjon du trenger for å delta på aktiviteten.

  1. Sarpsborg, Kulåsparken, lørdag 6.august (kl 14.30-16.30)
  2. Halden, Fredriksten, søndag 7.august (kl 15-17)

Grønn sykkelskole Bøleråsen, Langhus. (Foto: Joakim Birkeland)

Hva?

I august inviterer Tour of Scandinavia og Green Cycling Nordic barn og unge til gratis sykkelskole i trygge omgivelser. Det blir ulike aktiviteter av ulik vanskelighetsgrad. Målgruppen er barn fra 6-12 år og man trenger ikke ha gode sykkelferdigheter. Dette er for alle. 

Hvorfor?

Vi ønsker at alle skal få oppleve sykkelglede. Økt sykling er positivt for helsen, både psykisk og fysisk. I tillegg er det svært gunstig for klimaet at flere velger sykkelen i transportøyemed. Vi tror en god assosiasjon til sykkelen gjør terskelen for å velge sykkelen mye lavere, og gode sykkelvaner bør skapes i ung alder.

Vi håper og tror vi i løpet av denne sykkelskolen klarer å skape mange sykkelglade og positive barn som ønsker å fortsette i våre samarbeidsklubbers aktivitetstilbud.

Hvordan?

Vi inviterer alle barn til valgfrie dager med sykkelskole i samarbeid med Tour of Scandinavia. Velg en dag som passer og bli med!

Sykkelskolene i Sarpsborg er koblet mot Tour of Norway for Kids, slik at barna kan delta på begge for en komplett sykkeldag!

Vi har noen lånesykler til de som trenger, og stiller med motiverte ungdomssyklister som trenere. Alle for trøye, flasker og vi tilbyr lett servering.

Håper du kommer. Påmelding til Grønn Sykkelskole: